Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΙΟΥΦΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Γιάννης Ξιούφης: ένας νέος δικηγόρος από την Αρναία, μαχητής στη Ν.Δ. από τα

μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, πριν από λίγες ημέρες επανεκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, χαρίζοντας στη Χαλκιδική μία ακόμη διάκριση.

Η εκλογή του κρίθηκε κάτι περισσότερο από αναμενόμενη, αφού ο τεχνοκρατικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τα «πράγματα» συνοδεύεται πάντα από μια ανθρώπινη διάσταση προσέγγισης των καταστάσεων και των κύκλων των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι κατάφερε να αναβαθμίσει την ΟΝΝΕΔ στη Χαλκιδική, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων σε πολιτικές ακαδημίες, περιοδείες, δρώμενα, δραστηριότητες, εκδηλώσεις - ερχόμενος σε επαφή με νέους ανθρώπους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.

Τάσεις, προβλήματα αλλά και περιγραφικές αναφορές από και για τη Χαλκιδική αποτέλεσαν το αντικείμενο των λόγων του Γιάννη πολλές φορές στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ τα τρία προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι είναι εκλεγμένος από το 2016.

Στο 12ο συνέδριο της παράταξης 451 σύνεδροι τον τίμησαν με την ψήφο τους, χαρίζοντάς του μία θέση δίπλα στον νέο της Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη, έναν άνθρωπο με πυγμή και δύναμη, προσόντα απαραίτητα για έναν ηγέτη που οραματίζεται ένα σύγχρονο και τεχνοκρατικά αξιακό αύριο.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top