Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Τοποθετήθηκαν οι μεταλλικοί βραχίονες της γέφυρας που ενώνει το δρόμο Ριζά - Πλατανοχώρι.!!

Σημαντική μέρα για τα Ζερβοχώρια η σημερινή όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου Χρήστος Κομπόγιαννος..

Τοποθετήθηκαν οι μεταλλικοί βραχίονες της γέφυρας που ενώνει το δρόμο Ριζά – Πλατανοχώρι.!!

Με την ολοκλήρωση του έργου η περιοχή των Ζερβοχωρίων θα αποκτήσει εύκολη και σύντομη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, στην Δυτική Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα αναπτυξιακό για την περιοχή μας καθώς θα υπάρξει εύκολη πρόσβαση στο Βιοτεχνικό Πάρκο που βρίσκεται στο Πλατανοχώρι.

Οι εργασίες προχωρούν κανονικά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα ολοκληρωθούν και μέχρι το καλοκαίρι θα δοθεί στην κυκλοφορία, όπως μας ενημερώνουν οι μηχανικοί του έργου και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής που έχει και την ευθύνη για την κατασκευή του.

Ένα μεγαλόπνοο έργο για τα Ζερβοχώρια, την ένταξη και χρηματοδότηση του οποίου, πετύχαμε όταν ήμουνα Νομάρχης.

Δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος και συνέχισε λέγοντας:

Το ξεκινήσαμε και χαίρομαι που συνεχίστηκε κι ολοκληρώνεται από τη σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κο Ιωάννη Γιώργο.Τέλος θερμά ευχαριστώ, τον πρώην Αντινομάρχη Έργων κ Ioannis Tzitzios ,για την όλη προετοιμασία του φακέλου και της τεχνικής μελέτης, που μας οδήγησαν εκ του ασφαλούς στη χρηματοδότησή του.Εύχομαι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ξεκινήσει κι να ολοκληρώσει και το ανάλογο έργο Γαλάτιστα-Δουμπιά, που επίσης είχε ενταχθεί στο ίδιο χρηματοδοτικό μέτρο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, γιατί πιστεύω, ότι τα δύο παραπάνω έργα θα αλλάξουν τα αναπτυξιακά δεδομένα των περιοχών αυτών, προς όφελος των Τοπικών μας Κοινωνιών.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top