Επικοινωνίστε Μαζί μας!

➡️Πορεία εργασιών έργου "Αποκατάσταση βλαβών Νηπιαγωγείου Αγίου Παύλου".

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες του έργου «Αποκατάσταση βλαβών του Νηπιαγωγείου Αγίου Παύλου», έπειτα από πρόβλημα που προέκυψε με την στατικότητα

του κτηρίου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού του κτιρίου με την τοποθέτηση τεσσάρων (4) μεταλλικών συστημάτων ακαμψίας για ανάληψη των σεισμικών δυνάμεων, η αναβάθμιση της αντοχής των υποστυλωμάτων με ανθρακοϋφάσματα, η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, η αντικατάσταση πλακιδίων και ειδών υγιεινής στα WC, η δημιουργία WC AMEA, καθώς και οι χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών.

Οι εργασίες που υπολείπονται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, είναι η κατασκευή των υπόλοιπων δύο (2) μεταλλικών συστημάτων ακαμψίας, για την ανάληψη των σεισμικών δυνάμεων όπως επίσης και η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη ράμπα ΑΜΕΑ που έχει ήδη κατασκευασθεί.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, κ. Καρράς Εμμανουήλ αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν σύντομα να επιστρέψουν σ’ ένα ασφαλές πλέον σχολείο».

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« September 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top