Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Απολυμαίνονται όλα τα σχολεία στο Δήμο Κασσάνδρας, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τον κορονοιό.

Προληπτικά μέτρα προφύλαξης της μαθητικής και

εκπαιδευτικής Κοινότητας από τον κορονοϊό, έλαβε ο Δήμος Κασσάνδρας προκειμένου να εξαλείψει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου και κυρίως προκειμένου να αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών.
Εξειδικευμένα συνεργεία για την απολύμανση των Σχολικών Μονάδων, με απόφαση της Δημοτικής Διοίκησης επιδίδονται στο έργο απολύμανσης καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αξιοποιώντας τις ημέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά, προκειμένου τη Δευτέρα, συνολικά το Σχολικό περιβάλλον της Κασσάνδρας να είναι απόλυτα ασφαλές.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε: " Η προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τον κορονοϊό είναι βασική μας προτεραιότητα. Δεν θέλουμε να καλλιεργηθεί κανένα κλίμα πανικού. Αντίθετα προλαμβάνουμε για να μη χρειαστεί να θεραπεύσουμε. Με υπευθυνότητα απέναντι στους Κασσανδρινούς και με φροντίδα για την υγεία όλων, έδωσα σήμερα εντολή να αρχίσει έργο απολύμανσης όλων των Σχολικών Μονάδων της Κασσάνδρας με πρωτοβουλία του Δήμου.
Ευχαριστώ τις διευθύνσεις των Σχολείων για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε. Πάνω από όλα η υγεία".

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« January 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top