Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Προληπτική απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις του Νομικού Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Σε προληπτική απολύμανση όλων των Παιδικών Σταθμών , του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου , της Δημοτικής

Βιβλιοθήκης, του Κέντρου Νεότητας ,του Λαογραφικού Μουσείου (οικία Καραγκάνη) καθώς και όλων των γραφείων έχει προχωρήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ενώ αύριο ολοκληρώνεται η απολύμανση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυγύρου. Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.
Παράλληλα, σας γνωρίζουμε ότι όλες οι δομές έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα απολυμαντικά είδη, όπως αυτά έχουν προσδιοριστεί από το Υπουργείο Υγείας ενώ ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης από τη μετάδοση του ιού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει ήδη δρομολογηθεί.
Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καραφουλίδης Α. δήλωσε : «Εξαιτίας της έξαρσης των ιώσεων και της εμφάνισης του κορωνοϊού στη χώρα μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας, να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό, τα παιδιά και τον κόσμο γενικότερα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρόληψη είναι ασπίδα για την δημόσια υγεία, οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να συνεργαζόμαστε με γνώμονα τη διασφάλισή της»

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« January 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top