Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στα Μουδανιά (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των πολιτών στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε

χθες με πρωτοβουλία του Δήμου Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και Συλλόγους-Φορείς της πόλης, προκειμένου να δημιουργηθεί μία μόνιμη και σταθερή Τράπεζας Αίματος Δήμου Ν. Προποντίδας.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η αρχή έγινε. Η δημιουργία μίας μόνιμης Δημοτικής Τράπεζας είναι πλέον γεγονός και η διατήρηση και ενδυνάμωσή της είναι ο επόμενος στόχος. Παράλληλα την ίδια ημέρα δόθηκαν και δείγματα από εθελοντές μυελού των οστών, μία προσπάθεια που ξεκίνησε ταυτόχρονα.

Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, ανέφερε: “Σήμερα, είμαι εδώ, για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου τη σπουδαία αυτή προσπάθεια, που ξεκινήσαμε και αγκαλιάστηκε θερμά. Ευχαριστώ όλους, όσοι εργάστηκαν για το πολύ καλό αποτέλεσμα: τους φορείς του τόπου που ανταποκρίθηκαν, το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, καθώς και τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής που πραγματοποίησαν τις λήψεις αίματος. Πάνω από όλα όμως οφείλω να ευχαριστήσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν κι ήρθαν για να στηρίξουν αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς, γιατί δέκα λεπτά μόνο χρόνος από τη ζωή μας μπορεί να σώσει τη ζωή: τη δική μας, του παιδιού μας, του συγγενή μας, του φίλου μας, κάθε συντοπίτη και συνανθρώπου μας”.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top