Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Γυναίκα αναλαμβάνει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής.

Νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής η Φένια Παράσχου

Θα ήθελα ξεκινώντας να ευχαριστώ όλους εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητα

μου για την εκλογή της προέδρου ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και ιδίως τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και τον Πρόεδρό μας, Pavlos Marinakis.
Η απόφαση να πάρω μέρος στη διαδικασία αυτή πάρθηκε μετά το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έπειτα από μια συνδιάσκεψη με αρκετά μέλη που δραστηριοποιούνται ενεργά στην οργάνωση της Χαλκιδικής, μου έγινε η πρόταση να διεκδικήσω τη θέση. Η τιμή που ένιωσα ήταν φυσικά μεγάλη, καθώς είμαι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της οργάνωσης στο νομό από την σύστασή της. 
Η ενασχόληση μου με τον συνδικαλισμό ξεκινά το 2011 όταν μπήκα στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και έφτασα μέχρι τη θέση της υπευθύνου Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ του τμήματος. Πλέον, τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ασχολούμαι περιφερειακά με την Δ.Α.Π δίνοντας χώρο στους νεότερους, αλλά παράλληλα πάντα δίπλα τους.
Στη συνέχεια, όταν το 2016 ανέλαβε πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής ο Nikos Chatzialexis, επανασυγκροτωντας ουσιαστικά την οργάνωση στο νομό, έγινα πρόεδρος της τοπικής της Σιθωνίας. 
Σήμερα, μετά από 4 χρόνια ενασχόλησης με την τοπική της Σιθωνίας, αλλά και γενικότερα με την ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής νιώθω έτοιμη να αναλάβω τη θέση της προέδρου, προσπαθώντας και ελπίζοντας να φανώ αντάξια των προσδικιων. Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά το πείσμα μας μεγαλύτερο να πάμε αυτήν την οργάνωση μπροστά!
Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« November 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top