Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Ομαδική εικαστική έκθεση ΣΚΕΤΧ στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών

Ομαδική Έκθεση με έργα καλλιτεχνών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής  θα λειτουργήσει στο Φουαγιέ του Δημοτικού

Θέατρο Ν. Μουδανιών από τις 11 Ιανουαρίου 2020 μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2020. Αύριο Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα είναι όλοι εκεί για να σας υποδεχτούν και να σας μιλήσουν για τα έργα τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής διαφόρων τεχνικών, γλυπτά, αγγειοπλαστική, πυρογραφία και ψηφιδωτά. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι: Κατερίνα Νικολάου, Γεωργία Μουλαγιαννιού, Μάγδα Ιωάννου, Ευμορφία Ζαγορίτη, Βαρβάρα Χατζηευστρατίου, Φιλιώ Ζέρβα, Δέσποινα Χουλιαροπούλου, Δρυάδες (Αναστασία Μπόλματη, Σοφία Πεγιά), Νίκος Κόκκαλης, Γιώργος Σβίτης, Στέλιος Σταύρου, Παράσχος Καραδήμος, Γιάννης Κουτσός, Θανάσης Κυπαρίσσης, Αθανάσιος Μπιτσιός.

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον σύλλογο αλλά και την αρχή μίας νέας συνεργασίας. Ο Δήμος μας αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες πολιτιστικού περιεχομένου και δεν θα μπορούσε να λείπει μία τέτοια συνεργασία με σημαντικούς καλλιτέχνες του τόπου μας. Από ένα μικρό δείγμα που είδα, σας διαβεβαιώ ότι αξίζει να την επισκεφθείτε” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Η έκθεση θα λειτουργεί κατά τις ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, οι οποίες θα γνωστοποιούνται με συνεχείς ανακοινώσεις.

Λίγα λόγια για τον ΣΚΕΤΧ:

Ιδρύθηκε το 2011, έπειτα από απόφαση ομάδας καλλιτεχνών του Πολυγύρου, ώστε να δημιουργηθεί σωματείο με σκοπό να αναδείξει την τέχνη και τον πολιτισμό του νομού. Κύριος σκοπός του είναι η καλλιτεχνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής, η ανάδειξη της ως κέντρο τέχνης, καθώς επίσης η προβολή και η προώθηση των εικαστικών τεχνών στο ευρύ κοινό μέσω των εκθέσεων και δραστηριοτήτων του ΣΚΕΤΧ και των μελών του.

Αριθμεί περίπου 50 μέλη-καλλιτέχνες από την περιοχή της Χαλκιδικής και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις εικαστικές και εφαρμοσμένες τέχνες (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, αγιογραφία, ψηφιδωτό, πηλοπλαστική, κολλάζ, εικαστικές κατασκευές κλπ). Μέχρι σήμερα έχει στηρίξει 21 ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνών, τέσσερα (4) εικαστικά σεμινάρια (work-shops), δύο (2) ημερίδες και έχει οργανώσει είκοσι επτά (27) ομαδικές εικαστικές εκθέσεις.

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top