Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Κασσάνδρας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας στο Δήμο Κασσάνδρας, παρουσία Δημοτικών

Συμβούλων, Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, εκπροσώπου της Περιφέρειας, εκπροσώπων  τοπικών Φορέων, δημοτικών υπαλλήλων και πολιτών.
Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και στη συνέχεια η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά  απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας  την ανάγκη ενότητας, ομόνοιας και συνεργασίας όλων για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κασσάνδρας.

  Παρόντες ήταν, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αικατερίνη Ζωγράφου,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Κασσάνδρας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Κασσάνδρας, η Διευθύντρια του Δασαρχείου Κασσάνδρας, εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας, εκπρόσωπος του  Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ , εκπρόσωπος της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας και πολίτες της Κασσάνδρας.
Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση στο Δημαρχείο Κασσάνδρας όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ανταλλάξουν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και για αγαστή συνεργασία.
   Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: "Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο σε όλους τους δημότες και ευχαριστώ παράλληλα όσους σήμερα εκπροσωπώντας τους τοπικούς Φορείς, μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η αρχή του έτους σηματοδοτεί την τοποθέτηση στόχων από πλευράς μας, που πιστεύουμε ότι είναι εφικτοί και χρήσιμοι για την Κασσάνδρα. Όλοι μαζί, σε συνεργασία, μπορούμε να τους υπηρετήσουμε και να καταφέρουμε να κάνουμε τη νέα χρονιά ορόσημο επιτυχίας και προόδου για το Δήμο μας. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους".

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« September 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top