Επικοινωνίστε Μαζί μας!
Items filtered by date: Thursday, 19 March 2020

Αγαπητοί συμπολίτες στα  πλαίσια προσπάθειας του ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής  να ανιχνεύσει ύποπτα περιστατικά  COVID 19   έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν συμπολίτες που δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για απομόνωση στο σπίτι . Συνεχίζουν να κυκλοφορούν σκεπτόμενοι αφελώς και ανεύθυνα ότι επειδή έχουν ήπια συμπτώματα  δεν αποτελούν κίνδυνο .

Ακριβώς όμως αυτό το ύπουλο  χαρακτηριστικό είναι που το κάνει επικίνδυνο  και εξαιρετικά μεταδοτικό .   

Από την καθημερινή καταμέτρηση υπόπτων κρουσμάτων  που κάνουμε στον Ιατρικό Σύλλογο φαίνεται  ότι ο αριθμός υπόπτων περιστατικών είναι σημαντικός και αρχίζει να  αυξάνεται .

Παρακαλώ  λοιπόν 

Οι επιχειρήσεις που ακόμα λειτουργούν να τηρούν αυστηρά μετρά ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι και οι υπάλληλοι τους από τους ανεύθυνα περιφερόμενους ύποπτους.

Οποίοι    διαπιστώνουν   ότι υπάρχουν συμπολίτες που νοσούν και κυκλοφορούν καλό θα ήταν να διατηρούν  αποστάσεις ασφαλείας  και  αποφυγή επαφής .

Τέλος οι  συμπολίτες που νομίζουν ότι “δεν  έχουν  κάτι”, επειδή αυτοί “ξέρουν και  ερμηνεύουν καλύτερα” παρόλο που έχουν ήπια συμπτώματα σε μια φυσιολογική καθημερινότητα θα ήταν απλά ενοχλητικοί υπό τις παρούσες συνθήκες  όμως  πρόκειται για  απερίσκεπτη και επικίνδυνη  συμπεριφορά.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά όλες τις τοπικές κοινωνίες της Χαλκιδικής διότι συμπεριφορές τέτοιες έχουν παρατηρηθεί σε όλο το νομό.

Ο 

Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου 

Πυρπασόπουλος Μάριος 

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με γρήγορο ρυθμό οι εργασίες κοπής κλαδιών και χόρτων αλλά και

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Έκτακτα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονoϊού έλαβε Σήμερα 6/19 Μαρτίου σε συνεδρίαση της και η Ιερά Κοινότητα

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Thursday, 19 March 2020 14:27

Ξεκινά αύριο η άνοιξη

Εαρινή ισημερία θα υπάρξει το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου, στις 05:50 ώρα Ελλάδος, με την οποία θα αρχίσει και

Published in ΕΛΛΑΔΑ

Νέο διάγγελμα θα απευθυνθεί σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό καθώς η χώρα δίνει μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και για την διαχείριση των επιπτώσεων στην οικονομία. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ώρα που θα γίνει η δήλωση του πρωθυπουργού. Η ακριβής ώρα της δήλωσης του πρωθυπουργού θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

ergoxalkidikis.gr

 

 

 

 


Published in ΕΛΛΑΔΑ

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top