Επικοινωνίστε Μαζί μας!
Items filtered by date: Wednesday, 11 September 2019

Ένα μεγάλο όνειρο και μια βασική προτεραιότητα του Συλλόγου μας, η αλλαγή των πολυθρόνων αιμοκάθαρσης στην μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Πολυγύρου έγινε πραγματικότητα χάρη σε όλους σας.

Η πρώτη πολυθρόνα αιμοκάθαρσης και μια υπερσύγχρονη αιμοκάθαρση μηχανής είναι δωρεά από την ένωση Δήμων και Κοινοτήτων. Δυο πολυθρόνες είναι δωρεά από το Ιερό Μητρόπολη Κασσανδρείας, το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι βοήθησε και στο παρελθόν δίνοντας χρήματα για αναλώσιμα υλικά.

Οι επόμενες δύο πολυθρόνες είναι δωρεά από την εταιρεία Ελληνική Λευκολιθίων, η οποία κάθε χρόνο βοηθά με διάφορα υλικά όπως για παράδειγμα το τελευταίο έτος ένα αναπηρικό αμαξίδιο - ζυγαριά.

Τον καημό μας για τις πολυθρόνες αφουγκράστηκε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου, ο όποιος ήρθε σε συνεννόηση μαζί μας και διοργανώσαμε μια συναυλία, η οποία έγινε στις 3 Ιουλίου 2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, με μαέστρο τον Ευάγγελο Αραμπατζή και με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι απερίγραπτη. Από τη συναυλία ελπίζαμε σε δύο με τρεις πολυθρόνες και εκεί έγινε το θαύμα: πήραμε έξι πολυθρόνες. Τρεις από τα εισιτήρια της συναυλίας, μία πολυθρόνα δωρεά από την οικογένεια Κουγιώνη, που διατηρεί το ξενοδοχείο Σόνια στη Γερακινή Χαλκιδικής. Οι επόμενες δύο καρέκλες είναι δωρεά του Δήμου Πολυγύρου με πρωτοβουλία του δημάρχου Αστέριου Ζωγράφου.

Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε όλους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Ιωακείμ Μελανδίνος

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Αγαπητά μας παιδιά,

Αγαπητές/οί Εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί γονείς,

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στον Αγιασμό του Γυμνασίου Νικήτης  και του ΕΠΑΛ Νικήτης για την έναρξη της νέας σχολικής

Published in ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε σήμερα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος

Published in ΕΛΛΑΔΑ
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο κος Απόστολος Πάνας στέλνει το
εξής μήνυμα:
Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top