Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Σήμερα 6/4//2020 η Λέσχη μας παρέδωσε για δεύτερη φόρα αναλώσιμα ιατρικά υλικά / προστατευτικό εξοπλισμό και απολυμαντικά υλικά στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 

Ειδικότερα η λέσχη μας παρέδωσε :

 

Ολόσωμες στολές προστασίας.

Μάσκες προσώπου.

Γυαλιά προστασίας.

Γάντια ντριλιού / λατέξ.

Γάντια προστασίας / καθαριότητας.

Συμπυκνωμένο χλώριο.

Αντισηπτικά τζελ.

Απολυμαντικά.

 

Η δαπάνη για τα παραπάνω υλικά πραγματοποιήθηκε κυρίως από δωρητές, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά …… μερικοί από αυτούς ( επιχειρήσεις κυρίως ) είναι :

 

BROKEN CUP ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΙΩΤΗΣ ενεργό μέλος μας βοήθησε και στην συλλογή! )

ART FOOD ( ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΓΙΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ενεργά μέλη μας !  )

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ – ΚΑΡΕΝ ΑΡΕΤΑΚΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΛΟΥ ΝΤΟΛΦΙΝ  

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΘΕΜΟΥΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΙΤΣ

ΤΣΙΝΑ ΠΟΠΗ

HELLAS JEEP CLUB

ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΣΟΓΙΑΣ ΑΕ

 

… χωρίς να ξεχνάμε βέβαια και τους απλούς ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν τη προσπάθεια μας.

 

Η Λέσχη μας θα πραγματοποιεί, καθ όλη την διάρκεια της έκτακτης κατάστασης λόγο της πανδημίας, συλλογή αναλωσίμου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού κλπ  για να παραχωρηθεί σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη …. στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι πλέον όλες οι δράσεις της Λέσχης που αφορούν την αντιμετώπιση της Πανδημίας γίνονται υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και μετά από συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή.

 

Η βοήθεια μας και η συνεργασία μας με τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ θα επικεντρωθεί στα παρακάτω, εάν και εφ όσον χρειαστεί :

 

1 Μεταφορές ευπαθών ομάδων κλπ ειδικές μεταφορές, υλικών κλπ.

2 Συνδρομή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, συνδρομή σε αποκλεισμό οδών – τοποθεσιών.

3 Ενίσχυση της ασφάλειας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

4 Συνδρομή – βοήθεια ευπαθών ομάδων.

5 Συνδρομή στην απολύμανση χωρών  κλπ.

6 Συνδρομή στην δημιουργία και εγκατάσταση καταυλισμών – ειδικών εγκαταστάσεων.

7 Συνδρομή σε ανάλογες εκδηλώσεις της Δημοτικής Αρχής… αιμοδοσίες κλπ

8 Συνδρομή σε δραστηριότητες συλλογής υλικών, ειδών, τροφίμων.

 

Προσκαλούμε και παρακινούμε όλους του συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια μας …. στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

 

Πληροφορίες επικοινωνία KIN 6979002694 – 6979002690 Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και στην Δημοτική Παράταξη της Συνεργασίας Πολιτών, με την συμμετοχή

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευτέρα 30 Μαρτίου:

 • για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (2.193) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:
  • (750) στην Αττική,
  • (268) στη Θεσσαλονίκη,
  • (156) στη Δυτική Ελλάδα,
  • (140) στην Κεντρική Μακεδονία,
  • (139) στα Ιόνια Νησιά,
  • (119) στην Κρήτη,
  • (117) στην Πελοπόννησο,
  • (115) στη Θεσσαλία,
  •   (90) στη Στερεά Ελλάδα,
  •   (86) στο Νότιο Αιγαίο,
  •   (83) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  •   (65) στην Ήπειρο,
  •   (42) στη Δυτική Μακεδονία και
  •   (23) στο Βόρειο Αιγαίο.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (10.634) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

 • για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (17) παραβάσεις και συνελήφθησαν (15) άτομα, ως ακολούθως:
  • (9) στην Αττική,
  • (3) στη Θεσσαλονίκη,
  • (1) στη Στερεά Ελλάδα,
  • (1) στην Πελοπόννησο και
  • (1) στη Δυτική Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (309) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (317) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργος καταθέτει το 50% της αποζημίωσης του μετά από παρότρυνση του Περιφερειάρχη προς όλους μας

αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook 

”Η κατάθεση από μέρους μου του 50% της αποζημίωσης του Αντιπεριφερειάρχη για τους δύο επόμενους μήνες στον ειδικό λογαριασμό(μετά από παρότρυνση του Περιφερειάρχη προς όλους μας)μόνο ως κίνηση συμβολισμού και ηθικής συμπαράστασης θα μπορούσε να εκληφθεί προς όλους αυτούς που παλεύουν καθημερινά κόντρα σε έναν αδυσώπητο εχθρό.Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω.

Γι αυτό,ούτε μπράβο ούτε χειροκροτήματα!Μόνον ευχές προς όλο τον κόσμο να πάνε όλα καλά στο επόμενο χρονικό διάστημα!”

Σε μια συμβολική κίνηση προέβη ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιανος ο οποίος ανακοίνωσε ότι καταθέτει το 50% της αποζημίωσης του ως Δημάρχου, για τους

 Σήμερα 30/3/2020 η Λέσχη μας δώρισε αναλώσιμα ιατρικά υλικά και απολυμαντικά – απορρυπαντικά υλικά στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω ότι ο κορωνοϊός χτύπησε και την «πόρτα» του Δήμου Ν.

Να δώσει η Πολιτεία άμεση λύση και απαντήσεις για την κυκλοφορία και την εργασία των μηχανικών, ζητά το Τεχνικό Επιμελητήριο

Στηρίζοντας την οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης

Το Speedtest είναι μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες για την μέτρηση της ταχύτητας του internet και σύμφωνα με έρευνα την οποία διεξήγαγε το ίδιο, προκύπτει ότι οι ταχύτητες internet μειώθηκαν σε όλο τον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η Speedtest, ανέλαβε να αναλύσει την επίδραση του κορονοϊού και του περιορισμού της κίνησης των ανθρώπων στα δίκτυα.

Η αναφορά παρέχει πληροφορίες για τα mobile αλλά και broadband δίκτυα, και το αποτέλεσμα είναι ότι σημειώθηκε μία μείωση στην ταχύτητα την τελευταία εβδομάδα. Η ανάλυση χωρίζεται ανά ήπειρο και περιοχή, εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στην Ευρώπη.

Μείωση στην ταχύτητα του internet εντοπίστηκε στην Ευρώπη όπου τα κράτη μέλη της είδαν την ταχύτητα του broadband δικτύου να μειώνεται την τελευταία εβδομάδα.  Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα, η ταχύτητα τους δικτύου σε επιλεγμένες χώρες όπως είναι η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία και άλλες, σημείωσε μείωση τις τελευταίες 15 ημέρες. Παράλληλα με την μείωση αυξήθηκε και η καθυστέρηση του δικτύου.

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Όσον αφορά τώρα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη, σημειώθηκε επίσης μείωση σε αρκετές χώρες, εξαιρουμένης της Ολλανδίας η οποία είδε την ταχύτητα του δικτύου να ανεβαίνει σημαντικά. Το latency ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε περίπου σταθερό.

Αμερική

Παρόμοια κατάσταση εντοπίστηκε και την Αμερική όπου η ταχύτητα τόσο του broadband όσο και του mobile δικτύου, σημείωσε μείωση ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στις χώρες της Ασίας όπως είναι η Κίνα.

Page 1 of 324

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top