Επικοινωνίστε Μαζί μας!

European Week of Regions andCities 7-10 OCTOBER 2019 BRUSSELS

Συνεχίζονται οι εργασίες του προγράμματος,European Week of Regions and Cities 7-10 OCTOBER 2019  BRUSSELS-  Το Μέλλον της

Ευρώπης για τις Πόλεις και τις Περιφέρειες,στις Βρυξέλλες, όπου είναι προσκεκλημένη η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη,με όλους τους νέους αυτοδιοικητικούς της χώρας.

  

  Κατά την πορεία εργασιών του προγράμματος η κ. Χαλκιά συναντήθηκε με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της Ελλάδας και αντάλλαξαν απόψεις για τα εχέγγυα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην προοπτική μιας ενιαίας Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης. Ανάμεσα στους δημάρχους με τους οποίους συζήτησε εκτενώς τις παραπάνω προοπτικές είναι ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος  Χρυσάφης, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και ο δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης Χρήστος Ζευκλής .Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η συνάντηση με την κυρία Βικτώρια Χατζή, δικηγόρο, που εργάζεται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και έλκει την καταγωγή της από την Κασσάνδρα.

  Η δήμαρχος Κασσάνδρας και οι συνάδελφοί της αυτοδιοικητικοί άντλησαν χρήσιμες πληροφορίες από το εργαστήριο της Κυκλικής Οικονομίας, το εργαστήριο για τις Έξυπνες Πόλεις, το εργαστήριο "Ο Ρόλος του Εσωτερικού Ελέγχου για τη Βελτίωση των Δημοτικών Δομών" και "Διασύνδεση Γαστρονομίας και Παράδοσης μεταξύ των Περιφερειών  και των Πόλεων".

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« February 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top