Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων: Η Χαλκιδική επανήλθε στην κανονικότητά της

Την επιστροφή των κανονικών ρυθμών στη Χαλκιδική, μετά τη

φονική θεομηνία της 10ης Ιουνίου που έπληξε πολλές τουριστικές περιοχές του νομού, τονίζει Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής.

«Η δύσκολη μέρα για την Χαλκιδική πέρασε, δυστυχώς όμως μας άφησε και θύματα. Εκφράζουμε την απέραντη λύπη μας και συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων», αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζοντας: «Η Χαλκιδική όμως επανήλθε στην κανονικότητά της, το πρόβλημα του ρεύματος που προέκυψε από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, μετά την Καλλικράτεια έως και στον Δήμο Κασσάνδρας, θα αποκατασταθείσύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών μέχρι σήμερα το απόγευμα. Όλη η υπόλοιπη Χαλκιδική λειτουργεί και εξυπηρετεί τους τουρίστες κανονικά όπως πάντα».
«Στην δυτική Χαλκιδική που παρουσιάστηκε το πρόβλημα το περιβάλλον αποκαταστάθηκε με άμεσες επεμβάσεις της πολιτείας, των τοπικών παραγόντων και των επιχειρηματιών και είναι έτοιμη από σήμερα να υποδεχθεί τους νέους επισκέπτες αλλά και να εξυπηρετήσει τους ήδη διαμένοντες όπως έκανε πάντα», προσθέτει και καταλήγει επισημαίνοντας: «Η Ομοσπονδία και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να επιλύσουν κάθε τους πρόβλημα. Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« December 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top