Print this page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

   Αγαπητοί φίλοι μου, συνεχίζουμε μαζί. 

Γιατί μαζί ξεκινήσαμε τον ωραίο αγώνα της προσφοράς στην Κασσάνδρα μας.Μαζί συζητούσαμε από την αρχή. Μαζί σχεδιάσαμε τα βήματά μας. Μαζί μοιραστήκαμε αγωνίες και αγώνες.Συνεργαστήκαμε επί ίσοις όροις.

  Γιατί η έπαρση του αιρετού πάνω στη δανεική καρέκλα είναι βαρύ ατόπημα και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μαζί δώσαμε πραγματική υπόσταση στην Τουριστική Προβολή της Κασσάνδρας.Σ'έναν τόπο παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.Δουλέψαμε "με κόπο και μ'επιμονή",που λέει ο Γκαίτε. Με φωτεινό όραμα και ατσαλένια θέληση. Με αγάπη για τον Ανθρωπο. Άγάπη για τον Άνθρωπο και εργατικότητα φίλοι μου. Η μαγική συνταγή για την επιτυχία στα Κοινά, στη ζωή. Για μια ζωή αγώνα,δουλειάς, έμπνευσης και πίστης στο καλύτερο. Βάλαμε βάσεις για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη. Ετοιμάσαμε τα προωθητικά μας εργαλεία που δεν προυπήρχαν. Απευθυνθήκαμε σε Αγορές όπως: Σουηδίας,Φιλανδίας, Εσθονίας,Ολλανδίας,Γερμανίας, Ιταλίας, Τουρκίας, Κύπρου,Βελγίου, Σερβίας, Αγγλίας. 

   Προβάλλαμε την Κασσάνδρα μας μεταβαίνοντας εκεί και διοργανώνοντας εκδηλώσεις προβολής. Καλέσαμε και φιλοξενήσαμε δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη,από την Τουρκία και απο τις Η.Π.Α. Καλέσαμε Προξένους. Φτιάξαμε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής.Συνεργαστήκαμε άψογα με τους τοπικούς επιχειρηματίες, με τον Ε.Ο.Τ με τον Τ.Ο.Χ. Βγάλαμε την Κασσάνδρα από την εσωστρέφεια και από τον αυτόματο πιλότο. Ως αποτέλεσμα αυτών είδαμε να έρχονται στον τόπο μας Τούρκοι τουρίστες, να ξαναθυμούνται την Κασσάνδρα οι Σουηδοί.Να έρχονται δειλά δειλά Φιλανδοί και Εσθονοί. Να έρχονται Άγγλοι και Ιταλοί περισσότεροι. Κατορθώσαμε να προβάλλεται η Κασσάνδρα μας στον Ευρωπαικό και Τουρκικό Τύπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είδαμε να έρχονται στον τόπο μας επενδυτές που σε συνεργασία με Κασσανδρινούς άρχισαν επιχειρηματικες δραστηριότητες. Κατορθώσαμε να αναγνωρίζεται και να υποστηρίζεται η προσπάθειά μας από τον Ε.Ο.Τ. και από τον Τ.Ο.Χ
  

   Ζητώ ξανά τη στήριξή σας γιατί μαζί πορευτήκαμε σ'αυτά τα 5 χρόνια. Στα δύσκολα και στα απλά για τον τόπο. Εσείς και εγώ. Και ο Δήμαρχός μας, οι Πρόεδροι των χωριών μας,οι συμπολίτες μας και οι παραθεριστές μας και οι ξενοδόχοι μας και οι επιχειρηματίες μας. Πορευτήκαμε μαζί. Μαζί, χωρίς διακρίσεις. Μαζί, με εναν σκοπό : να κανουμε τον όμορφο τόπο μας ακόμη πιο γνωστό. Αν δεν ήσασταν εσείς το 2014, δε θα είχα ποτέ την ευκαιρία να βρίσκομαι σήμερα στην ευχάριστη θεση να ξαναζητώ τη στήριξή σας και πάλι να δεσμευομαι πως θέλω να σας υπηρετήσω. Γιατί εσείς είστε η δύναμη του τόπου και η δική μου φωνή. Σας ευχαριστώ για τα 5 όμορφα και δημιουργικα χρόνια. Σας ζητώ και πάλι να με στηρίξετε στις εκλογές που έρχονται και να έχουμε πάλι τη δυνατότητα να παράξουμε μαζί έργο σοβαρό και απαραίτητο για την Κασσάνδρα που αγαπάμε. Λειτούργησα πάντα με βάση να κάνω όσα περισσότερα μπορώ,με σεβασμό στον τόπο και τον Άνθρωπο. Είχα πάντα ανοιχτό το κινητό μου τηλέφωνο. Ειχα πάντα ανοιχτό το messenger, για να με βρίσκετε ακόμα και στη δυσκολότερη ώρα. Και εκτίμησα βαθιά το ότι κάποιοι μου απευθυνθήκατε ακόμα και τη νύχτα για κάτι σοβαρο και επείγον που σας ταλαιπωρούσε. Γιατί τη νύχτα τηλεφωνούμε σε ανάγκη στη μάνα μας, στα αδέρφια μας και στους καλύτερους μας φίλους. Σ αυτούς που έχουμε το θάρρος. 

   Και μεταξύ μας αυτό υφίσταται γιατί πιο πάνω από την Αυτοδιοίκηση είναι η Ανθρώπινη σχέση που χτίσαμε εσεις και εγω. Εκτίμησα βαθιά το νοιάξιμο σας για τον τόπο μας. Τις προτάσεις που μου κάνετε. Τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε εθελοντικά. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Μπορώ να κάνω περισσότερα για εσάς,να είστε σίγουροι. Εσείς αποφασίζετε. Είμαι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου μας Βασίλη Κυρίτση που τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. 

 Καλό μας προεκλογικό ταξίδι!

Rate this item
(0 votes)