Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στη Ν. Καλλικράτεια

Το τρίτο κατά σειρά εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Νέα Γενιά – Νέα Πορεία εγκαινίασε ο επικεφαλής της παράταξης

και υποψήφιος δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης, στη Ν. Καλλικράτεια, δίνοντας έτσι ολοκληρωμένο το στίγμα της δυναμικής παρουσίας του συνδυασμού σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Απευθυνόμενος σε μια λαοθάλασσα δημοτών, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τσούφης μίλησε για την ανθρωπογεωγραφία του δήμου, τονίζοντας ότι η σύνθεσή του είναι το σύνολο των ντόπιων κατοίκων και των προσφύγων που είχαν έρθει στην περιοχή. 

Μιλώντας για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που πλήττουν την περιοχή αναφέρθηκε στη δυσλειτουγία του βιολογικού σταθμού Ν. Καλλικράτειας γεγονός που επιφέρει την επιβολή προστίμων, πρωτίστως όμως επιτρέπει ανεξέλεγκτα να πέφτουν τα λύματα στη θάλασσα, σε μια άκρως τουριστική περιοχή. 

Εξίσου ανεπίτρεπτη χαρακτήρισε την εικόνα στο δίκτυο ύδρευσης όπου η βλάβη στον κεντρικό αγωγό προ διμήνου, περίπου, είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τόνοι κυβικών νερού, ενώ καθυστέρησε να επισκευαστεί εξαιτίας της έλλειψης ανταλλακτικού για αμιαντοσωλήνα αυτής της παλαιότητας και κατασκευής που έχει πλέον απαγορευτεί.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η παράταξή του δεν θα προβεί ποτέ σε έργα τελευταίας στιγμής, αλλά όλα θα γίνονται βάσει σχεδιασμού. Δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές στη διοίκηση του δήμου για εικόνα εγκατάλειψης στο παραλιακό μέτωπο,  αλλά και ελλείψεις στην καθημερινότητα, όπως οι χώροι στάθμευσης, που διώχνουν τους επισκέπτες  από τη Ν. Καλλικράτεια. 

Τέλος, σε μια στιγμή συγκίνησης τόνισε οτι η Νέα Προποντίδα αλλάζει σελίδα και ότι η Νέα Καλλικράτεια έστειλε σήμερα μήνυμα νίκης αλλά και ελπίδας.

Ο κ. Τσούφης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Ν. Καλλικράτειας

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top