Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Ας φροντίσουμε αυτούς που μας φρόντισαν.

 Από το 1999 και μέχρι πριν από λίγο το όνειρο ολοκλήρωσης κι λειτουργίας του Γηροκομείου φάνταζε 


ανεκπλήρωτο, αφού δεν έγινε καμία εργασία, εδώ και είκοσι χρόνια σ αυτό. 
   Ύστερα από επίπονες μεν , συντονισμένες δε προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου μας, καταφέραμε να χρηματοδοτηθεί η ολοκλήρωση κι λειτουργία του με το ποσό των ΤΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (3.143.000,00 Ευρώ) Δημοπρατήθηκε άμεσα κι αφού ξεπεράσθηκαν κι οι δομικές του δυσκολίες ξεκίνησαν οι εργασίες ολοκλήρωσης και παράδοσης τόσο του κτιρίου όσο κι του περιβάλλοντα χώρου αυτού, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του Νέου Δήμου Πολυγύρου.
          Η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος κατά την οποία αξίζει στον καθένα να ζει με αξιοπρέπεια σε κατάλληλες συνθήκες μέσα από τις οποίες να του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσει την μοναδικότητά του, να απασχοληθεί δημιουργικά και να απολαύσει μια ποιοτική ζωή. Κι αυτό ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε στο Γηροκομείο μας, με τη δημιουργία ιατρείων, φυσιοθεραπευτηρίου, χώρων ψυχαγωγίας και κάθε άλλης δραστηριότητας που θα ωφελήσει τα μέλη του.
      Η ηλικία και η ανάγκη υποστήριξης δεν μπορούν ποτέ να είναι η αφορμή για επιβολή περιορισμών. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και η διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους, από μέρους μας, θα συνεχίσει να είναι ουσιαστική και διαρκής.
Ας μη προσθέτουμε μόνο χρόνια στη Ζωή αλλά Ζωή στα χρόνια.!
Συνεχίζουμε..με σεβασμό..με ενσυναίσθηση..

Αστέριος Ζωγράφος
 Δήμαρχος Πολυγύρου


 
Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top