Επικοινωνίστε Μαζί μας!

Βαλιάνος για τα εξωτερικά ζητήματα: Η εθνική γραμμή απαιτεί πρώτα κυβερνητική συνεννόηση.

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής , κ. Στυλιανός Βαλιάνος στο
Ράδιο 
Χαλκιδική 98,8 fm και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαδημητρίου.
Τη συζήτηση απασχόλησαν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και η στάση της Ελλάδας έναντι αυτών.
Ο κ. Βαλιάνος τόνισε την ανάγκη το ελληνικό πολιτικό σύστημα να συνταχτεί πίσω από μια ενιαία εθνική γραμμή για το ζήτημα , τονίζοντας ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να επιτευχθεί μια κοινή γραμμή ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους.
Άσκησε κριτική στον τρόπο χειρισμού των καθημερινών ζητημάτων από την Κυβέρνηση και παρατήρησε ότι άλλη γραμμή φαίνεται να τηρεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο επικεφαλής του Πάνος Καμμένος και άλλη το Μέγαρο Μαξίμου. Η διαφορετική προσέγγιση και ο χωριστός επικοινωνιακός χειρισμός του επεισοδίου με το τουρκικό ελικόπτερο στη νήσο της Ρω γεννά ερωτηματικά για τη διάσταση απόψεων που έχουν στα αμυντικά και εθνικά ζητήματα οι δύο κυβερνητικοί πυλώνες (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) και αναρωτήθηκε μέχρι που έχει φτάσει το ρήγμα στις σχέσεις των δύο κυβερνητικών κομμάτων, όταν τόσο κρίσιμα ζητήματα δεν τα χειρίζονται από κοινού.
Τέλος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχειρεί να αποκομίσει πολιτικά , κομματικά και επικοινωνιακά οφέλη από το χειρισμό των κρίσεων στο Αιγαίο , καθώς διαπιστώνει την πολιτική επιρροή του κόμματος του να συρρικνώνεται ανάμεσα στους έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.    
Ο ελληνικός λαός δεν έχει απωλέσει την φιλειρηνική του ταυτότητα και απομονώνει τις ακραίες φωνές που θα αναζητούσαν μια πολεμική σύρραξη η οποία θα στοίχιζε σε τεράστιο εθνικό κεφάλαιο
 
Ακούστε το ενδιαφέρον απόσπασμα.



Media

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Καντε Like στη σελιδα μας!!!

Ειδησεις ανα ημερομηνια

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ο καιρός στη Χαλκιδική

Go to top